کاربرد زغال اکتیو در صنایع غذایی و آشامیدنی
- تصفیه مواد اولیه مانند شکر، اسید فسفریک و گاز CO2
– کلره زدایی از «آب شهر» در تولید خود مخلوط نوشیدنی
– تصفیه آب مورد استفاده برای شستن بطری ها/ قوطی ها
- کاهش VOC در چاپ قوطی های فلزی
خلاصه ای از کاربردهای متداول زغال اکتیو در صنایع غذایی و آشامیدنی در زیر نشان داده شده است:
- رنگزدایی و تصفیه شرابها و سایر مشروبات الکلی در تاکستانها، آبجوسازیها و کارخانههای تقطیر
- تولید شیرین کننده ها از جمله قند نیشکر و شربت گلوکز برای از بین بردن رنگ، طعم و بو.
– تصفیه روغن خوراکی شامل روغن زیتون، روغن ماهی و انواع روغن های گیاهی
- تصفیه دی اکسید کربن تولید شده در فرآیندهای آبجوسازی/تخمیر
- تصفیه آب فرآیندی
– رنگ خوراکی E153
- تصفیه شیمیایی، برای اسیدهای غذایی و سایر مواد خام
- سیستم های کنترل بو در کشتارگاه ها، غذاسازها و تاسیسات تولید غذای حیوانات خانگی
- کاهش VOC و بازیابی حلال در بسته بندی و تجهیزات چاپ